Katri Mennala

Ratsastuskouluyrittäjänä ja KoRa:n hallituksen jäsenenä Katri on kantava voimavara Talent-hankkeen takana. Hän toimii ratsastuskoululaisten kotivalmentajana sekä koulu- että esteratsastuksessa.

Katri on kilpaillut sekä koulu-, este- että kenttäratsastuksessa kansallisella tasolla.

Katri ja Mango


Päivi Raskinen

Päivi toimii ratsastuskouluoppilaiden toisena kotivalmentajana Katrin aisaparina

Päivi ja Niina


Helkky Ylönen, kouluratsastus

Helkky on koulutukseltaan ratsastuksenopettaja ja työkseen hän valmentaa ratsukoita, ratsastaa ja kouluttaa hevosia sekä kilpailee intermediaire-tasolla kouluratsastuksessa.Työssään ratsastajana ja valmentajana Helkky pitää tärkeänä suunnitelmallisuutta, ja sitä, että ajatus on mukana jokaisessa treenissä. Hevosten kanssa on myös tärkeää keskittyä siihen mitä on tekmässä jo turvallisuudenkin takia. Työ hevosten kanssa on mielenkiintoista ja mukavaa, ja Helkystä on hienoa nähdä oppilaiden ahkerasti harjoittelevan ja menestyvän kisoissa :)

Helkky


Tuomas Jauhiainen, esteratsastus

Tuomas JauhiainenTuomas on pitkänlinjan ammattilainen.
Hän on toiminut talliyrittäjänä ja hevoskasvattajana Keskimäen hevostilalla Kuopiossa vuodesta 2003. Ratsastuskoulutoiminta on tilalla aloitettu 2010 ja toiminta on esteratsastukseen painottuvaa.

Tuomas on koulutukseltaan ammattivalmentaja ja Master-ratsastuksenopettaja. Hänen intohimonsa on esteratsastuksessa ja sen opettamisessa. Hän on toiminut kymmenen vuoden aikana alue-estevalmentajana Itä-, Keski- ja Kaakkois-Suomen alueilla. Opettanut ratsastusta Hingunniemessä ja Pudasjärvellä.

Tuomas on kilpaillut 140cm tasolla esteratsastuksessa. Nykypäivänä hän panostaa pääasiassa omien kasvattien kouluttamiseen ja kilpailuttamiseen, niille sopivalla tasolla.

Tuomas on helposti lähestyttävä savolaismies, joka tarjoaa kokonaisvaltaista valmennusta!