Hoitotalli

Yksityisten hevosten tallissa eli hoitotallissa on 11 hevospaikkaa, n. 9 m2 karsinaa. Iso satulahuone, loimienkuivaushuone sekä pesupaikka. Loimienkuivaushuone sekä pesupaikka ovat myös ratsastuskouluhevosien käytössä tarvittaessa.

Kuukausittaiseen tallivuokraan sisältyy tallilla työskentelevien ammattilaisten ja opiskelijoiden tarkan ja hevoskohtaisen hoidon lisäksi ruokinta 3-4krt/ päivässä, tarhaus, loimitus. Heinä, kaura ja kivennäinen, suolakivi. Kuivikkeena käytämme turvetta. Maneesin ja ulkokentän käyttö, ratsastustuntien ulkopuolella sisältyvät myös tallivuokraan.

Hoitotallin asiakkaana saat hinnaston mukaisesta ryhmäratsastustunnin hinnasta 10-15 euron alennuksen ja yksityistunnista 10-20 euron alennuksen tallissamme asuvalla ratsullasi. Hyvien alennuksien lisäksi hoitotallin asiakkaille on järjestetty tuntipäiviin 30-60min väliaika, jolloin pääsee maneesiin ratsastamaan, jos kenttä ei ole kelien puolesta käyttökunnossa.

Ostamalla kausikortin omalla ratsullasi ratsastuskouluumme saat tallivuokran edullisemmin.

Jos kiinnostuit hevospaikoista, ota rohkeasti yhteyttä Katriin puhelimitse. Toivotamme Sinut ja hevosesi erittäin mielellämme tervetulleeksi mukavaan talliporukkaamme!