Ratsasta, rentoudu ja ruokaile
- suotuisan työhyvinvointipäivän ainekset - 

Vietä maanläheinen päivä työyhteisösi ja meidän kanssamme täällä Mennalan Ratsutilalla!

Jo kokoushuoneen ikkunasta näet hevostallin elämää – itseasiassa ikkuna on kuin elokuva hevosineen jotka ulkoilevat ja viettävät tyytyväistä arkeaan. Pian pääset kokemaan miltä tuntuu hoitaa ja varustaa näitä hienoja yhteistyökumppaneita. Sen jälkeen on vuorossa itse aktiviteetti, pääset kokeilemaan ratsastusta luotettavalla hevosella tai ponilla! 

Hevosten kanssa koet monipuolisen päivän; ne rauhoittavat, ohjaavat, antavat onnistumisen elämyksiä ja iloa koko teidän tiimille! Me täällä Ratsutilalla huolehdimme siitä että viihdytte ja päivänne on myös turvallinen kaikille osallistujille.

Päivässä on varmasti myös hauskoja yllätyksiä, kun ollaan eläinten kanssa tekemisissä. Joku on joskus kysynyt myös näin: loppuiko tästä kolikot, kun tämä ei liiku? Onneksi tiedämme keinot myös tähän.

Me tarjoamme Teille

- asialliset tilat kokoukseen (max. 10hlöä)
- ihanan kotona valmistetun ruuan tai välipalan
Ja ennen kaikkea, me tarjoamme teille yhteistyötä hevosen kanssa!

Mitä tarvitsette mukaan

- Säänmukaisen vaatetuksen
Vietämme aikaa tallissa ja maneesissa, joissa ei ole lämmitystä, vaan lämpötilat ovat viileät syksystä kevääseen
- Kypärän saat lainaan tallilta
Hevosen selkään ei nousta ilman ratsastuskypärää ja kokemattomien on hyvä sitä käyttää myös tallissa, hevosta hoidettaessa
- Mukavat housut
Vältä liukasta ja kovasti kahisevaa kangasta. Verryttelyhousut, lämpimät legginsit tai strechmateriaalia olevat farkut ovat hyvät. Tärkeää kuitenkin on että housut ovat keliin sopivan lämpimät.
- Korolliset kengät ja sormikkat
Korolliset kumisaappaat tai talvinilkkurit ovat hyvät. Kengissä on tärkeää olla korko. Sormikkaat. Nahkaiset tai mokkaiset ovat hyvät, ei liukkaat. Tärkeää kuitenkin on lämpö, ettei sormia palele.

 

Ota yhteyttä Katri Mennalaan p. 040 7667 269 / info@ratsutila.com