Historia

Tila jolla ratsastuskoulu sijaitsee on ollut Katrin vanhempien maatila, jossa oli jalostussikala aina 1990-luvun alkupuolelle saakka.

Ensimmäinen poni, Zaha Du Champion (Piirto) tuli tilalle 1988 ja siitä lähtien hevosmäärä on vähitellen lisääntynyt. Jo 1990-luvulla tilalla oli pienen pientä tuntitoimintaa sekä leirejä naapureille ja tutuille. Näihin aikoihin Katri myös kilpaili aktiivisesti erityisesti esteratsastuksessa, myöhemmin myös kenttä- ja kouluratsastuksessakin.

Katri päätti kuitenkin hakeutua muulle alalle ja opiskeli lähihoitajaksi. Opiskelun aikana kypsyi kuitenkin ajatus ratsastuskoulusta ja kun Katri valmistui lähihoitajaksi 1998, myös ratsastuskoulutoiminta aloitettiin.

Maneesi tilalle rakennettiin 1999. Tämän jälkeen vanhaan sikalaan kunnostettiin nykyinen ratsastuskoulutalli ja konevajaan nykyinen hoitotalli. Toiminta on alkanut hyvin pienestä ja on vähitellen kasvanut nykyiseen kokoonsa.

Liisa, Katrin äiti on ollut koko ratsastuskouluprojektissa isossa ja tärkeässä roolissa. Hän on antanut rakentavaa kritiikkiä, tukenut ja ideoinut tilan toimintaa myös koko ajan eteenpäin.