Moi!
Olen Juulia, 2009 vuoden alussa syntynyt kouluratsastaja.
Ensimmäistä kertaa olen ratsastanut jo vuonna 2012, josta mun ratsastus-ura alkoikin!
Vuosina 2012-2016 kävin satunnaisesti ratsastamassa killerin pollenpotkussa, sekä yhdellä yksityistallilla.
Ratsastusta aloin virallisesti harrastaa vasta vuonna 2016 Lauran tallilla, Killerillä.

Mennalassa aloin käymään 2020 yksityistunneilla, koska sain joululahjaksi tunnin mennalaan. Rakastuin paikkaan, ja aloin käymään mennalassa epäsäännöllisesti yksityistunneilla. 2021 aloitin vakioratsastajana.

Mese on ollut mun suosikkiheppa 2021 keväästä saakka, ja ollaan siitä asti kasvatettu toisiimme luottamusta. Nykyään mun luottamus Meseen on 110%, ja meistä on tullut parhaita ystäviä 🤍. Mesessä parasta on kaikki! Se on todella hassu hevonen, eikä sen kanssa ole koskaan tylsää. Se on luotettava, ystävällinen, ja meidän koko perheen rakastama papparainen. Mesen kanssa treenailen pääosin, mutta menen toki paljon myös muilla tuntihepoilla. Mesestä tuli mun vakiohevonen syksyllä 2022, josta asti ollaan treenattu enemmän kuin koskaan!

Kisaan tällä hetkellä tallikoulukisoissa tasolla HeB ja välillä osallistun myöskin talliestekisoihin tasolla 50cm. Tunneilla oon kuitenkin hypännyt noin 65cm ratoja.

Odotan talentilta paljon! Nyt, syksyllä 2023 on mun aikani päästä toteuttamaan unelmia!
Toivon kehittyväni talentin avulla vieläkin pidemmälle, ja oppivani paljon uutta. Myöskin katseeni suuntaa valmentautumiseen sekä joskus myös kilpailemiseen.