Hoitotalli

Yksityisten hevosten tallissa eli hoitotallissa on 11 hevospaikkaa, n. 9 m2 karsinaa. Iso satulahuone, loimienkuivaushuone sekä pesupaikka. Loimienkuivaushuone sekä pesupaikka ovat myös ratsastuskouluhevosien käytössä tarvittaessa.

Kuukausittainen tallivuokra on 455 euroa ja siihen sisältyy tallilla työskentelevien ammattilaisten ja opiskelijoiden tarkan ja hevoskohtaisen hoidon lisäksi ruokinta 3-4krt/ päivässä, tarhaus, loimitus. Heinä, kaura ja kivennäinen, suolakivi. Kuivikkeena käytämme olkipellettiä. Maneesin ja ulkokentän käyttö, ratsastustuntien ulkopuolella sisältyvät myös tallivuokraan.

Hoitotallin asiakkaana saat hinnaston mukaisesta ryhmäratsastustunnin hinnasta 10-15 euron alennuksen ja yksityistunnista 20 euron alennuksen tallissamme asuvalla ratsullasi. Hyvien alennuksien lisäksi hoitotallin asiakkaille on järjestetty tuntipäiviin 30-60min väliaika, jolloin pääsee maneesiin ratsastamaan, jos kenttä ei ole kelien puolesta käyttö kunnossa.

Jos kiinnostuit hevospaikoista, ota rohkeasti yhteyttä Katriin puhelimitse. Toivotamme Sinut ja hevosesi erittäin mielellämme tervetulleeksi mukavaan talliporukkaamme!